Distans Healing till en grupp

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

Det är helt otroligt att det fungerar med att ge distanshealing till en hel grupp. Det vet jag ju egentligen eftersom jag tagit emot det flera gånger. Men jag blir så fascinerad när jag tänker på HUR det blev den här gången.

Häromdagen skickade jag distanshealing till en grupp, vilket inte är riktigt samma sak som att skicka till en enskild person. När jag skickar distanshealing till en person så vet jag oftast vilka problem personen har och kan på så sätt rikta in mig på det. Det går antagligen att göra samma sak om det är till en stor grupp, om de har liknande problem. I en grupp där det är flera personer med olika problem, blir det svårare att rikta in sig på en person åt gången.

Jag skickade i alla fall healing till en grupp på åtta personer, där jag inte specificerade mig på att rikta in mig på en person åt gången. Jag höll på i en halvtimme. Det flödade av energi och jag kände värme i händer och i min kropp.

Det som jag fascinerades av var att alla i gruppen kände av healingen på olika sätt och på olika ställen av kroppen :-). Mycket intressant! Först förstod jag inte varför, men sedan såg jag mönstret och det var att healingen hade gått på de ställen där personerna hade problem i kroppen. Flera personer i gruppen kände av ryckningar i handlederna, pirrningar i kroppen… Läs vad de har skrivit nedan 🙂

Den här kvinnan hade för någon dag sedan ramlat och slagit i vänster armbåge och hon har ont på höger sidan ovanför bröstet…
“Jag kände ett hårt tryck på höger sida ovanför bröstet och jag kände en smärta i höger armbåge. Jag fick ryckningar i vänster handled vilket gjorde att handen vred sig utåt utan att jag gjorde någonting. jag kände även ett tryck i tummen. Jag kände värme i handen. Jag tänkte tillbaka i tiden då vi var mindre och glada.”

En ung man som ofta har ont i ryggen skrev följande:
“Jag kände värme i händerna. Det pulserade från nacken och nedåt hela ryggen till låren. Jag kände små ryckningar i handlederna och pirrningar i händerna.”

En äldre kvinna kände följande: “Jag kände mig så omhändertagen, som inlindad i en gosig varm filt. Jag kände hur healingenergin jobbade i kroppen, mest på de ställen där jag har ont i kroppen. Det kändes som vågor som började vid hjässan och slutade vid tårna, för att sedan börja om. Det var så skönt”, skriver hon.

En äldre man kände att det jobbade på knät och låret som han har problem med. Det var en ömmande känsla. Han kände även att det jobbade på vaden.

En annan kvinna skrev följande: “Jag kände först en pirrande känsla i fingrarna som efter en stund följdes av värme. Senare kom det en våg av ett sorts välbefinnande i hela kroppen, en harmoni och en insikt om att jag blir starkare. När det var klart steg jag upp med en ny energi i kroppen.”

En kvinna skrev att hon inte kände så mycket men att hon kunde känna något i livmodern. Det kan ibland vara svårt att känna in vad som händer i kroppen.

En annan kvinna skrev att det kändes lugnt, varmt och avslappnande.

En annan kvinna skrev följande: “Här är min upplevelse under grupphealingen. Jag fick ganska direkt ont under höger knä, på skenbenet. Det ‘onda’ rörde sig upp och ner för knät till ca 15 cm nedåt. Efter ett tag så slutade det och det började pulsera i vänster ankel. Därefter kändes det återigen under höger knä, varefter jag kände pulseringen och det gjorde lite ont i höger tumbas. Efter healingsessionen så blev mitt högra knä varmt. De flesta av mina förnimmelser var på min högra sida av kroppen, där jag haft problem.” Hon kände även att det jobbade i höger öra.

Ett vanligt fenomen är att när jag gett healing så har många fått frossa efter en healing behandling. Här ett exempel: En man som jag skickat healing till berättade att han brukar få frossa i kroppen när han kommer på behandling hos mig och det brukar oftast inträffa när han åker hem. Detta inträffade också när han hade fått distanshealing. “Det kändes likadant om inte värre efter distanshealingen, men jag kände inte så mycket under själva distanshealingen”, sa han.

Visst är det intressant att det kan påverka på det sättet fastän jag befinner mig långt ifrån personen och inte har riktat in mig på deras problem.

Ha en underbar dag!

Jeanette