Distanshealing

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

Vad är egentligen healing? Hur fungerar det? Vad innebär det att skicka healing på distans? Hur kan jag känna något fastän jag befinner mig många mil eller på andra sidan jordklotet, bort från den som healar?

Ja, det är inte lätt att svara på den frågan, men att det fungerar vet jag eftersom jag redan gjort det på så många under min yrkesutövning med healing, både på distans och med klienten i min praktik.

Jag är en kanal som tar emot kärleksfulla energier och sänder iväg energin i form av healing, som sätter igång en läkning i kroppen. Det som sker är en form av energiöverföring från healaren till klienten. Jag som healare känner in min klients energi genom att jag använder mig av olika tekniker för att visualisera och för at stärka upp dina energier i kroppen, jag känna efter om det finns obalanser i kroppen… Jag är helt enkelt som en kanal eller ett instrument för denna energiöverföring och healingkraft.

När jag skickar iväg denna energi så känner vederbörande hur det kan pirra, gå som energi i ben och armar, man kan känna som stickningar i kroppen, att det bränner till, att du blir avslappnad, man kan känna en pulserande energi, en del kan få upp bilder under sessionen, en del kan känna av rysningar eller smärta på ställen där de har problem… Ja, känslorna kan vara många och väldigt subtila ibland. Kom ihåg att detta inte är inbillning utan lär dig att ta emot och låt energin flöda i din kropp.

En del känner ingenting alls under själva sessionen men någon dag efteråt kan personen känna att värk i axlar eller nacke släppts, eller att man mår bättre, att man inte är lika stel som tidigare…

Läs under fliken distanshealing vilka reaktioner en del av mina klienter fått av healingen som jag skickat. Här följer några exempel:

Det brände till i ryggen.

Under healingen i går kände jag en pulserande, mjuk och värmande känsla på käkarna. Det kändes som jag var lite mindre stel när jag vaknade i morse.

Ska tilläggas att sen jag fick healing av dig sist, när jag hade ont i nacken, så har jag varit bra i nacken.’

Läs om fler reaktioner under fliken Distanshealing

Är du intresserad och vill boka en tid? Gör då på följande sätt:

Skriv några rader till jb.utveckling@telia.com och tala om varför du vill få healing. Har du problem så beskriv dina problem i korta ordalag.

Skriv de tider och dagar som passar dig bäst. När jag bekräftat med dag och tid så svischar du 300 kr till 123 282 60 30.

Du lägger dig och väntar i fem till tio minuter innan avsatt tid. Sessionen tar cirka 20-30 minuter. Därefter får du gärna skriva några rader om du kände något.

Ljushälsningar

Jeanette