Hur har det gått för Anna?

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

Jag har tidigare berättat om Anna  som hade fibromyallgi och här kommer lite till som hon förmedlade till mig i förra veckan.

Anna berättade att hon efter en natt med maken på hennes sida av sängen och hon själv på hans halva, bestämde sig för att flytta på sängen. Först var maken tveksam till att ligga i den eftersom det var på currylinjen och korset som han skulle ligga på, men Lena stod på sig, så så blev det. Anna sov på makens sida och han på hennes sida. Anna klev upp och var märkbart mycket piggare följande morgon, medan maken hade varit trött, hängig, haft huvudvärk och spänningar i nacken, vilket han annars inte brukade ha. Då hade han sagt “Nä nu jäklar flyttar vi på sängen.”

Så här skrev Anna till mig dagen efter när hon INTE legat på currkorset “Jag däremot är piggare än jag var varit på många, många år ! Däremot har jag haft ont i ryggen nu nån dag men lite ont lite här och där emellanåt kan man ju leva med, huvudsaken man får vara pigg !” Anna har ju i  många år varit fullständigt utmattad i kroppen varje morgon som hon klivit upp ur sängen. Anna skrev “Jag var så vansinnigt trött så jag hade kunnat göra vad som helst för att få sova men jag hade så ont så jag kunde inte ligga kvar i sängen, det kändes som om huvudet skulle sprängas.”

Nu har de i alla fall flyttat på sängen och det var i förra veckan. Vad hände sedan då, jo en dag stod Anna i princip en hel dag och höll bland annat på med matlagning. Detta gjorde hon eftersom hon kände sig så pigg och då sa ju kroppen givetvis ifrån och hon fick ont i ryggen dagen efter matlagningen.

Många tror att när de känner sig så pass bra så är det bara att jobba på som vanligt, men kroppen måste läka ordentligt först innan man kan sätta igång som vanligt. Jag hade en man en gång som kom för behandling av sin rygg. Han hade väldigt ont. När han gick iväg så kändes det bra, sa han. Gissa vad han gjorde sedan? Jo han gick hem och satte igång med att klyva ved. Så det som varit någorlunda bra blev ju sämre igen. Han skulle låtit kroppen få återhämta sig och vila.

Jag är otroligt fascinerad över Annas återhämtning. Det vi gör på behandlingarna är att jag ger healing för att kroppen ska återhämta sig och för att hon ska bli fri från sin fibromyallgi, som hon haft i många år. Det är lite olika teorier forfarande vad anledningen är till fibromyallgi, så det gäller för mig att hitta en bra healingteknik för att hon ska må ännu bättre i kroppen. Jag känner en sån glädje att jag lyckats hjälpa Anna så pass mycket och fortsätter skriva om detta.

Att gå så länge som Anna gjort med denna värk och utmattning måste var väldigt jobbigt. Det är ju ingenting som syns utanpå som när någon är förlamad, har brutit en arm eller så. Denna värk som ständigt gör sig påmind när man kliver upp, sitter, står, går…tar så otroligt mycket på ens psykiska hälsa. Men Anna hon har försökt att vara glad ändå. Nu vet jag att hon ÄR glad eftersom hon mår så pass mycket bättre och det gör mig glad.

Fortsättning följer om Anna

Ha det gott!

Jeanette