Fortsättning Fibromyalgi

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

Jag tänkte fortsätta att berätta mer om Anna som kom till mig på behandling för sin fibromyalgi.

Tänkte bara först berätta att jag varit hemma hos dem som önskat veta hur deras sängar står. Jag hade en kvinna vars man var död när jag var där för att mäta ut currylinjerna. Jag kommer ihåg denna händelse så väl eftersom jag tyckte att hon “lurade” mig lite. Jag talade om att currylinjen gick nere vid fotändarna och inte i sängarna så att säga. Jag trodde att det var där som paret låg. Då frågade hon om jag inte kunde mäta i rummet där de hade gästsängen. Jodå det kunde jag ju göra. Där var currylinjen precis som hos Anna mitt i sängen och uppe vid huvudet låg currykorset. Där hade mannen legat visade det sig. Han var ofta väldigt trött berättade den äldre kvinnan och hon kunde inte förstå varför han var så väldigt trött. Han dränerades på energi.

Anna och jag fortsatte under veckan som var att hålla kontakt och på torsdagen berättade hon följande:  “Hej ! Jag mår fortfarande förvånansvärt bra ! Visst blir jag trött emellan varven men inte sådär helt utmattad utan mer normalt liksom, vilar då en stund och känner mig rätt hyfsad sen. Har inget speciellt mycket ont heller. Kram på dig ?

Det lät väldigt bra att det höll i sig, tänkte jag. Jag hoppas förstås att behandlingarna ska ge resultat och då bra resultat. Det kunde jag nu konstatera att det verkligen blivit. Jag tänkte sedan att jag nu fick vänta till nästa behandling innan jag skulle få veta något mer. Men så i söndags kom en “lägesrapport”.

“Lägesrapport ?
Jag mår fantastiskt gott, mycket länge sen jag mådde så här bra ! Det känns nästan magiskt, jaa faktiskt ! Livsandarna har återvänt, seriöst !
Sen jag var hos dig har jag varit noga med att meditera och göra en guidad chakrabalansering varje dag och jag känner verkligen att jag mår bättre och bättre ! Och inte nog med det, jag har gått ner 3 kilo i vikt sen jag var hos dig ??? helt otroligt !
Jag ser verkligen fram emot nästa gång hos dig för det här behövde jag ! ❤️❤️❤️???

Mycket intressant att Anna även gick ner tre kilo. Det är toppen att hon fortsätter att hjälpa kroppen genom att meditera, nu när en förändring är på gång. Hon ser med andra ord till att kroppen fortsätter att må bra. Toppen Anna!

En kvinna sa till mig för ett tag sedan, när hon var på väg från behandlingen, att hon önskade att fler skulle förstå vad viktigt det är att bearbeta händelser som vi går igenom i våra liv. En annan  kvinna skrev detta på fb “Fantastiska jeanette?Tänk om fler kunde upptäcka dig och det du gör! Jag känner mig som en sol idag med?.

För att må riktigt bra så måste vi släppa på “blockeringar” som vi bär på, det är viktigt med att bearbeta om vi vill komma vidare i vår utveckling. På min hemsida  https://www.jbutveckling.se/kunderna-berattar/  kan du läsa några brev som kunder skrivit om hur de upplevde sina behandlingar.

Fortsättning följer.

Varma hälsningar! <3

Jeanette