Var uppmärksam på signaler du får

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

Som jag skrev i välkomstinlägget så går en dröm i uppfyllelse genom att jag börjar blogga. Jag har länge funderat på att göra detta men inte riktigt vetat hur jag ska göra eller vad jag ska skriva om. Så i fjol när jag var på väg till Luxemburg med flyg, så dök en sån där signal upp som sa ”hallååå Jeanette här får du lite hjälp på traven”. I en av butikerna på flygplatsen så såg jag en tidning som heter ”Skriva”. Intressant, tänkte jag, en tidning som jag inte hade sett tidigare och när jag kommer närmare så står det på affischen bredvid ”Lär dig blogga”. Jag tänkte då att detta var för bra för att vara sant.

Alla andra hade gått före mig på väg mot gaten, men jag vara bara tvungen att köpa tidningen, så jag rafsade till mig den och ställde mig i ”rätt” kassakö som gick snabbt och smidigt och rusade sedan efter de andra för att flyga till Luxemburg. Tiden i Luxemburg läste jag igenom den intressanta tidningen som gav råd och tips på hur man gör när man bloggar. Jag beställde direkt fler nummer av tidningen när jag kom hem och det har jag inte ångrat.

Eftersom jag en längre tid hade gått och funderat på hur jag skulle göra så fick jag hjälp på traven. Detta har hänt mig många gånger, skriver mer om detta längre fram. Jag vet inte hur uppmärksam du är på detta, men träna dig i att vara lyhörd på de signaler som du får, det fungerar.

Med ljus och värme, Jeanette.