Röster från andra sidan

En spännande och lättläst roman med andliga förtecken.

I romanen Röster från andra sidan lär sig Veronika av sin farmor Ängla att känna in energier och att förstå de signaler som bland annat kroppen ger henne. Ängla är medial och har tagit på sig att hjälpa Veronika att utvecklas till ett medium.

Förutom att Veronika är med om en olycka som gör att hon får kontakt med andra sidan, så träffar hon två personer som hon gärna vill lära känna mera. Hon får även vara med om att lösa ett mordfall som legat i träda i många år. Att hennes medialitet skulle utvecklas på det sätt som den gör hade hon inte i sin vildaste fantasi kunnat drömma om.

Information

Format: 140 x 210 mm
Omfång: 384 sidor (470 g)
Pris: 150 kr inkl. moms, exkl. frakt.

Köpställen

Information kommer.


Här kan du läsa några kommentarer om boken:

God morgon Jeanette! Nu har jag läst ut boken. Jag läser mycket. En del böcker kommer jag ihåg. Den här blir en så´n! Tårarna rann på slutet. Kram.

En fin bok där man får en insikt i hur vi/våra själar fungerar. Kan man skriva så? Ja om man tror på Jeanettes budskap med boken som jag gör då kan man det. Jag fick redan efter första sidorna känslorna att precis som jag vetat i många år, det finns ett liv efter döden och det blir bra. Boken tror jag kan skapa trygghet i livet för många. En insikt i känslor, energier runt omkring oss, som vi många gånger känner av men kanske inte förstår varför och vad det är. Kanske inte svaret på alla frågor runt detta ämne, men en inblick i alla fall. Tack Jeanette!

Julklappstips / julläsning! Jag kunde inte lägga ifrån mig boken.

Inspirerande och tydlig i budskap. Så talande, innerligt inspirerande bok.

Andra boken jag läser av Jeanette Byström Grein… hon är en fantastisk person och även hennes böcker.

Spännande, härlig, underbar och rörande.

Den är spännande, blir uppslukad av ämnet och hur det beskrivs vad som sker.

Den är jättebra.