Du är värdefull

I den här boken berättar författaren om det värdefulla arbetet som görs inom vården/assistansen.

Boken ”Du är värdefull” är en form av lärobok för dig som arbetar i vården. Kom ihåg att du som arbetar i vården gör dagligen ett fantastiskt arbete.

Författaren har tagit med en del personliga inlägg och olika fallbeskrivningar i boken, förslag på förändringar, brev från dem som arbetar i vården, hur det är att arbeta som personlig assistent osv.

Information

Format: 148 x 210 mm
Omfång: 192 sidor
Pris: 260 kr inkl. moms exkl. frakt


Här kan du läsa några kommentarer om boken:

Tack Jeanette, på ett eller annat sätt är vi alla värdefulla…. å Du är dessutom fantastisk! Vilken träffsäker bok, känner så väl igen situationer du beskriver. Det här är en bok direkt från verkligheten! Kommer visa den på nästa APT med omvårdnadspersonal och deras chef. Kan användas i lärandesyfte men också som repetetion/pepp för ”trötta” och less personal. Känner att den här boken kan vara en ögonöppnare även för arbetsgivaren. Vissa situationer du beskriver skulle heller inte vara fel att det kommer anhöriga till del….. kanske ett tips på fortsättning för dig i din författarbana. Jag hade verkligen stor behållning av det du skriver, alla som arbetar i vården kan ta lärdom oavsett yrkeskategori Tack igen Jeanette å kram å lycka till i fortsättningen.” Sjuksköterska, som nyss läst boken.

Boken är otroligt bra skriven och ingen kan ha fått ut budskapet ” DU Är Värdefull” bättre än vad du har gjort. Grattis Jeanette du har lyckats igen .<3 <3 /Undersköterska, Linköping.

Hej Jeanette!
Jag tycker att du har fått till en fantastisk bok!!!!
Jag blev riktigt tagen när jag läste den för situationerna som du beskriver utifrån de verklighetsbaserade upplevelserna är ju precis vad den som jobbar med andra människor möter och det som kan få en att känna sig otillräcklig. Jag tror att den kan vara till stor hjälp för att öka förståelsen för att det inte är jag som gör något fel när jag utför mitt jobb utan det finns en hel uppsjö av krav och behov som jag inte kan tillgodose.
Så stort tack till dig att du skrev den.
Från en enhetschef.