Distansbehandlingar

Vad innebär det att skicka healing på distans? Hur det egentligen fungerar vet jag inte, men det är som att sända energi genom etern som når fram till personen som önskar få healingen. Det jag vet är att distanshealing fungerar.

Jag är en kanal som tar emot kärleksfulla energier och sänder iväg energin i form av healing, som sätter igång en läkning i kroppen. När jag skickar iväg denna energi så känner vederbörande hur det kan pirra, gå som energi i ben, armar… , det kan vara en form av ”sockerdricka” känsla, många känner värme i kroppen…Du behöver inte göra någonting utan du kan bara vara och försöka känna in i kroppen vad som sker. ]Läs ett brev från en klient som har fått både healing och ”Trädgården inom dig” på distans.

Vi avtalar en tid så att du är i lugn och ro för att lättare kunna ta emot healingen. Du kan läsa mer om varje distans healing som jag gör genom att klicka på texten nedanför.

Jag utför följande behandlingar på distans:

Trädgården inom dig
Helande energi
Djurbehandlingar


Här följer ett brev från en klient som fått distanshealing:

Hej Jeanette!

Jag vill berätta om min erfarenhet av distanshealing med dig som jag nu har gjort vid 2 tillfällen.

Det var behandlingsmetoden trädgården i mig som vi gjorde på distans.
Vi hade träffats några gånger innan och gjort behandlingen hos dig. Det gjorde att jag hade redan en kontakt med dig, visste hur du såg ut och hur behandlingen gick till. För mig var det bra för att även distansbehandlingen skulle fungera eftersom det också är en process med visualisering i det inre. Nu när vi bestämde en tid för behandlingen låg jag för mig själv i en säng. Jag hade headset/hörlurar till mobilen och jag lyssnade på avslappningen som jag har sparat från din CD, med egentligen samma avslappning som du använder. Sedan ringde jag dig och du kunde prata via mobilen med mig. Jag fick arrangera så att mikrofonen låg nära min mun så jag kunde slappna av och ligga stilla och blunda utan att behöva använda mina händer. Det gick bra att gå in i trädgården och jobba på det sätt vi gjort förut och jag upplevde det positivt att jag kunde behålla kontakten och göra behandlingen med dig även om avståndet var stort.

En annan upplevelse var healing på distans. När jag var fruktansvärt nere och allt kändes tungt. Efter kontakt med dig kunde jag då gå undan en stund. Sätta mig bekvämt, blunda, och känna en värme och lugn i kroppen när du skickade healing. Nästan så att jag var borta i 10 minuter, men återvände med mer kraft.

Jag är så tacksam för att de här möjligheterna funnits och finns. Att du har sett mitt behov och att det har gått att lösa även med stora avstånd.

Varmt innerligt tack!
Önskar jag kunde ge dig alla vackra blommor som nu finns i min trädgård.

Eva