Utvärderingar på ”Bygg ditt hus”

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

Nu var det länge sedan som jag var inne och ”bloggade” och det fick jag höra för någon vecka sedan, av någon som brukar läsa mina bloggar. Känns roligt att det är dom som vill läsa det jag skriver.

Jag börjar med att berätta att jag har haft en kurs i meditation och en som jag kallar för ”Bygg ditt hus”, under våren. Att ”Bygga sitt hus”  innebär att deltagarna målar och ritar ”sitt” hus. Det vill säga deltagarna ritar ett hus och utifrån det huset så berättar jag vad som är bra att ha på huset respektive plocka bort. På slutet gjorde de även en ”Moodboard”, vilket någon sa innan att denne inte tyckte det skulle bli så roligt. Men sedan när gruppen höll på som mest med sina Moodboard så sa samme person ”Men det här var ju jätteroligt”.

Tanken med denna kurs är att man ska bli mer medveten om sig själv. På ett undermedvetet plan så bearbetas och tas detta in, vilket så småningom gör att man börjar kanske se sig själv på ett annat sätt än tidigare. Man kanske börjar fundera över varför man inte vill ge ut sin energi (som man kan se på sitt hus att man inte gör) eller varför visar jag inte mer av mig själv utan håller inne med saker…? Vill jag förändra detta eller inte. Vad vill jag ha in i mitt liv, hur vill jag bemöta andra människor, vad vill jag utveckla hos mig själv… Det är verkligen ett intressant sätt att bli medveten om sig själv.

När du läser vad deltagarna skrivit så ser du bland annat att dom vuxit, vilket är mening med kursen. Är du intresserad så kan du göra en intresseanmälan på jb.utveckling@telia.com så hör jag av mig när det blir dags för nästa kurs och den blir till hösten.

Här följer några kommentarer från kursdeltagarna som både gått meditationskursen och ”Bygg ditt hus”.

Den utvärdering som Pia skrivit nedan tycker de flesta på meditationskurserna. De känner att de blivit mer stress tåliga, mer harmoniska, känner sig mer lugna och rofyllda, gladare…

Med ljus och värme!

Jeanette

Utvärderingar

Detta är vad meditationen givit mig, skriver Pia.

Vetskap om mig själv
Öppnat mina sinnen
Lugn
Sinnesro
Kontakt med mina känslor
Andra dimensioner i livet

Jag ser fram emot nästa kurs!

Kramar Pia

________________

Här kommer utvärderingar från kursen ”Bygg ditt hus”

Hej Jeanette.
Tack för en spännande, inspirerande, utvecklande och på många sätt tankeväckande kurs.
Kurskvällarna har givit mig mycket och jag kan verkligen rekommendera denna kurs.

Kram Mona

________________

Jeanette!
Tack för din intressanta kurs om ”Mitt hus”
Ett fantastiskt verktyg att använda för att göra mig själv medveten om hur jag kan påverka mig själv på ett positivt och utvecklande sätt.

Vill gärna lära mig mer…!!!

Kram Lotta

________________

Tack Jeanette!

För den här kursen och många kloka tankar
Det har satt igång många tankar hos mig. Det känns som jag har vuxit som människa och kommer att fortsätta med det.
Det har varit mycket bra med dessa kvällar som återhämtning för mig

Kram Kicki

_______________

Tack för trevliga och intressanta kurskvällar under våren

Erica