Kollegor

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

I går fick jag denna tavla av mina underbara kollegor. Jag skulle önska att fler hade så fina kollegor som jag haft det på min arbetsplats. Jag blev verkligen överraskad när de gav mig denna vackra tavla. Det var absolut inget jag hade väntat mig att få. Det värmde gott om hjärtat. Nu skiljs vi åt för denna gång vilket känns väldigt tråkigt. Men man vet ju inte hur framtiden ser ut.

Vi har funnits där för varandra om det varit jobbigt och det är inte alla som kan säga att man har arbetskamrater som bryr sig, som lyssnar när man ringer och vill prata, som stöttar, som gärna följer med på stan fastän man själv inte jobbar…

Jag har jobbat på arbetsplatser där jag inte haft förtroende för mina kollegor vilket gjort att kommunikationen inte flödat som den borde. Där kollegor varit väldigt egoistiska och tänkt på sig själva, det som varit bra för dem, det som gett dem en favör inför chefen, de som bara gjort det allra nödvändigaste resten fick vi andra göra…

Med mina senaste kollegor har det verkligen inte varit så vi har kunnat prata om allt, fördelat arbetet så att alla har gjort sitt och mer därtill, som ställt upp för de andra…

Med dessa rader vill jag bara säga tusen tack än en gång och jag lyckönskar er på er fortsatta vandring i livet.

Solskenskramar till er Ida och Milcah,

Jeanette