En fantastisk resa in i det undermedvetna

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

Jag har fått ett brev efter avslutade behandlingar. Tyvärr är det många på vår jord som får vara med om hemska saker. Det denna kvinna varit med om vill ingen vara med om.

Hon kom till mig efter att ha sökt på nätet efter en behandlingsform där hon skulle kunna släppa på det hon varit med om som barn. När hon såg om min behandling ”Trädgården inom dig” så bokade hon en tid och så började hon sin resa ”En fantastisk resa in i det undermedvetna.”

Jag kommer ihåg min tanke när hon berättade väldigt kortfattad om det som hon varit med om, jag undrade hur jag skulle kunna hjälpa denna kvinna som såg så liten ut, som bar på en så stor smärta…

Hon visste inte exakt vad det var hon hade varit med, eftersom det var blockerat,men den smärta och sorg som hon bar med sig var påtaglig. Hon var väldigt tystlåten sa inte mycket, tittade inte in i ögonen…

Vi började behandlingarna och det gick väldigt bra. Hon släppte på den ena stora blockeringen efter den andra. Jag såg förändringarna på henne, hon blev gladare och gladare och pratade mer och mer. Det var en fröjd att se dessa förändringar. Mot slutet så hade hon kvar en stor blockering och det var att hon inte kunde ta sig för att skriva. Det gick inte. Hon försökte och försökte men det fungerade inte. Hennes dröm är att skriva en bok och den dagen den publiceras kommer jag vara bland de första som läser den.

Till slut kunde hon även släppa den blockeringen och till sista gången, för den här gången,kom hon med brevet som du kan läsa nedan. Jag fick tårar i ögonen när hon lämnade över brevet. Fantastiskt!

Tack finaste du för att du är den du är och för att du visat på att man kan släppa på så stora blockeringar och gå vidare i livet med glädje. Tack för att du finns!

”Har sedan tidig ålder mått dåligt. Testat en rad olika metoder både via sjukvård och homeopati, olika resultat. Sökte på en kurs via nätet kom in på en sida med olika behandlingar. Den jag läste om sist var ”Trädgården inom dig”, kände direkt att jag skulle gå den, bokade tid samma dag och började.

Har sedan gått regelbundet. Svarat bra på denna behandling. Mår bättre rent allmänt, löst upp en rad olika blockeringar sedan långt tillbaka. Fått en del förklaringar på olika saker, hur jag mått som jag gjort. Har vuxit som person.

En fantastisk resa in i det undermedvetna.”

2015-02-09
J

Låt ljuset inom dig lysa och sprida glädje till andra! (Den texten finns på ett av mina vykort som du kan hitta under fliken ”shop”

Ha en underbar dag!

Jeanette