Meditationskursen

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

Så var det sista gången på meditationskursen för den här gången. Jag har haft en underbar grupp, som det har hänt väldigt mycket med. Varje gång så har vi mätt deras energifält (auran) och det har nästan varit det viktigaste på träffarna 🙂 De har velat se om energifältet har utvidgats och det har det gjort på alla i gruppen och inte så lite heller. Det måste ju då rimligtvis betyda att något har hänt under dessa nio gånger. Det som kom upp under rubriken ”Förändringar” var följande ord: Stresstålig, kan bara vara, blivit lugnare, närvarande, mer medveten, mindre påverkbar, harmonisk, trygg, känslan av mig själv och känslan av andra.  Flera ord var återkommande såsom harmonisk och lugnare. Fantastiska ord från en grupp som var nybörjare i att meditera.

Den 18/5 kl 1900 så kommer jag att ha en  prova på meditationskväll, fikat kostar 20 kr. Där håller jag i en ledd meditation. Det finns några platser kvar. Maila mig om du är intresserad. Om för många svarar så mailar jag till dig som kommer med :-), du som inte får mail från mig kommer inte med denna gång.

Det som är fascinerande med meditationer är att jag säger samma sak till alla men det finns inte en som berättar att de sett samma sak. Om jag ber att man ska se en staty, båt, hus… så ser bilderna alla olika ut, beroende på vem  det är som fått upp dem och vad personerna bär inom oss.

Bearbetningsmeditationer är intressanta eftersom det oftast händer så mycket i dem. I de medtationerna kan man få reda på vad man behöver tänka på för att komma vidare i sin utveckling och börja må bättre. Vill vi då komma vidare i vår utveckling? Ja det är ju frågan och det kan bara vi själva bestämma.

Nyhetsmorgon på TV4, som jag skrev om i en tidigare blogg, tog upp att det kommit fram nya studier på att det är väldigt bra att meditera. Eftersom vi lever i ett så stressat samhälle så borde fler meditera för att må bättre. Kanske vi är på väg dit, jag hoppas på det eftersom det är så många i samhället som mår dåligt. Många är inte ens medvetna om att de mår så dåligt som de gör och att de kan må så mycket bättre.

Dagen idag är en betydelsefull dag den är din” en mening som jag har på ett av mina vykort som du hittar under fliken shop.

Med ljus och värme!

Jeanette